Ett småskaligt familjejordbruk med charktillverkning
Lämna in kött för rökning
Inlämning av kött för rökning inför midsommar söndagen den 12.6 kl. 12.00 – 17.00. Vänligen respektera tiden!
Utlämning av det rökta köttet lördag-söndag 18 – 19.6 kl. 12.00 – 17.00 Gårdsbutiken är öppen.
Vi tar emot kött för rökning från allmänheten, till jul, påsk och midsommar och någon gång där emellan, håll utkik efter uppdatering här på hemsidan eller på Facebook.
Köttet kan vara både ”vilt och tamt”, även fågel. Priset är 15,-/bit eller 6,-/kg för bitar över 3 kg. Köttet ska vara tinat vid inlämning. Ingen förhandsanmälan behövs.
Hej! Har ni för avsikt att röka kött till påsk! Isf när kommer det att ske? Mvh Peter
Hej Peter. Vi kommer att röka kött till påsk, mottagningen blir fredagen den 1.4 kl. 15 – 18. Mvh Ann Sundberg