Ett småskaligt familjejordbruk med charktillverkning
Lämna in kött för rökning
Inlämning av kött för rökning i höst:
Tisdagen den 1.11 kl. 16.00 – 18.00
och Onsdagen den 16 november kl. 16.00 – 18.00
Vänligen respektera tiden!
Gårdsbutiken är öppen.
Vi tar emot kött för rökning från allmänheten ibland, håll utkik efter uppdatering här på hemsidan eller på Facebook.
Köttet kan vara både ”vilt och tamt”, även fågel. Priset är 15,-/bit eller 6,-/kg för bitar över 3 kg. Köttet ska vara tinat vid inlämning. Ingen förhandsanmälan behövs.
Hej! Har ni för avsikt att röka kött till påsk! Isf när kommer det att ske? Mvh Peter
Hej Peter. Vi kommer att röka kött till påsk, mottagningen blir fredagen den 1.4 kl. 15 – 18. Mvh Ann Sundberg