Lämna in kött för rökning

  • Kommande rökningstillfällen: Inlämning torsdagen den 21 november kl. 15-18, färdigt till Lillajul (29-30.11)
  • Inlämning till jul: torsdagen den 12 december kl. 12-18, färdigt helgen före jul (21-22.12)
  • Vi tar emot kött för rökning från allmänheten, till jul, påsk och midsommar och någon gång där emellan, håll utkik efter annons i lokaltidningarna eller uppdatering här på hemsidan eller på Facebook.
  • Köttet kan vara både ”vilt och tamt”, även fågel. Priset är 14,-/bit eller 6,-/kg för bitar över 3 kg. Köttet ska vara tinat vid inlämning. Ingen förhandsanmälan behövs.

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s