Lämna in kött för rökning

  • Vi tar emot kött för rökning från allmänheten, till jul, påsk och midsommar och någon gång där emellan, håll utkik efter annons i lokaltidningarna eller uppdatering här på hemsidan eller på Facebook.

Köttet kan vara både ”vilt och tamt”, även fågel. Priset är 14,-/bit eller 5,-/kg för bitar över 3kg. Köttet ska vara tinat.

Midsommarrökning: Mottagning lördagen den 10.6 kl. 11.00 – 17.00, färdigt efter en vecka.

 

Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s