Lämna in kött för rökning

  • Inlämning av kött för rökning i höst:
  • Tisdagen den 1.11 kl. 16.00 – 18.00
  • och Onsdagen den 16 november kl. 16.00 – 18.00 
  • Vänligen respektera tiden! 
  •  Gårdsbutiken är öppen.
  • Vi tar emot kött för rökning från allmänheten ibland, håll utkik efter uppdatering här på hemsidan eller på Facebook.
  • Köttet kan vara både ”vilt och tamt”, även fågel. Priset är 15,-/bit eller 6,-/kg för bitar över 3 kg. Köttet ska vara tinat vid inlämning. Ingen förhandsanmälan behövs.

2 reaktioner till “Lämna in kött för rökning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s