Lämna in kött för rökning

  • Inlämning av kött för rökning inför påsk fredagen den 19.3 kl. 15 – 18. Vänligen respektera tiden! Klart helgen före påsk. Alla som lämnar in kött får information skriftligt när det finns att hämta. Köttet är färdigt att hämta 26.3 kl. 15-18 och 27.3 kl. 11-15. Gårdsbutiken är öppen.
  • Vi tar emot kött för rökning från allmänheten, till jul, påsk och midsommar och någon gång där emellan, håll utkik efter uppdatering här på hemsidan eller på Facebook.
  • Köttet kan vara både ”vilt och tamt”, även fågel. Priset är 15,-/bit eller 6,-/kg för bitar över 3 kg. Köttet ska vara tinat vid inlämning. Ingen förhandsanmälan behövs.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s