Lämna in kött för rökning

  • Inlämning av kött för rökning onsdagen den 9.12 kl. 12 – 18. Vänligen respektera tiden! Klart helgen före jul lördagen 19.12 kl. 10.00 – 15.00 och söndagen den 20.12 kl. 12.00 – 15.00
  • Vi tar emot kött för rökning från allmänheten, till jul, påsk och midsommar och någon gång där emellan, håll utkik efter uppdatering här på hemsidan eller på Facebook.
  • Köttet kan vara både ”vilt och tamt”, även fågel. Priset är 15,-/bit eller 6,-/kg för bitar över 3 kg. Köttet ska vara tinat vid inlämning. Ingen förhandsanmälan behövs.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s