Lämna in kött för rökning

  • Vi tar emot kött för rökning fredagen den 8.12 kl. 12.00 – 17.00. 
  • Vi räknar med ulämning av det rökta köttet lördagen den 16.12 kl. 11-16 eller söndagen den 17.12 kl. 12 – 15

 

  • Vi tar emot kött för rökning från allmänheten, till jul, påsk och midsommar och någon gång där emellan, håll utkik efter annons i lokaltidningarna eller uppdatering här på hemsidan eller på Facebook.

Köttet kan vara både ”vilt och tamt”, även fågel. Priset är 14,-/bit eller 6,-/kg för bitar över 3kg. Köttet ska vara tinat vid inlämning.

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s